Týden slezské kuchyně
Zveme Vás na týden slezské kuchyně v termínu 13.4. - 22.4. 2018, který se bude konat i v naší restauraci.
Srdečně Vás zveme do restaurací po celém Opavském Slezsku, kde proběhne již pátý ročník Týdne slezské kuchyně. Budete mít možnost ochutnat regionální speciality, připravené podle tradičních receptů, nebo ze surovin, které jsou s Opavským Slezskem spojeny. Nabídka receptů je široká a dnešní kuchyně dovoluje i moderní pojetí.
Čeká na Vás nejenom tento gastronomický zážitek, ale také tři soutěže, kde můžete získat velmi zajímavé ceny.
Naše menu:
Nápoj: Včelí punč
Polévka: Slezská zelňačka
Hl. chod: Pečené kachní stehno s cibulovým zelím, slezské kluzky
Dezerty: Tvarožník zvaný též "Sernik" , Černý perník