Stylová restaurace a penzion Salaš s ubytováním v Hradci nad Moravicí s domácí kuchyní
Pátek 26. duben 2024 / Oto Proč to neoslavit u nás?

Týden slezské kuchyně

Týden slezské kuchyně3.4.2018
Zveme Vás na týden slezské kuchyně v termínu 13.4. - 22.4. 2018, který se bude konat i v naší restauraci.

Srdečně Vás zveme do restaurací po celém Opavském Slezsku, kde proběhne již pátý ročník Týdne slezské kuchyně. Budete mít možnost ochutnat regionální speciality, připravené podle tradičních receptů, nebo ze surovin, které jsou s Opavským Slezskem spojeny. Nabídka receptů je široká a dnešní kuchyně dovoluje i moderní pojetí.

Čeká na Vás nejenom tento gastronomický zážitek, ale také tři soutěže, kde můžete získat velmi zajímavé ceny.

Naše menu:

Nápoj:     Včelí punč

Polévka: Slezská zelňačka

Hl. chod:  Pečené kachní stehno s cibulovým zelím, slezské kluzky

Dezerty: Tvarožník zvaný též "Sernik" , Černý perník

frame-scrollup